Automation as a Service (AaaS) RPA cloud

Vi på NORIAN tycker att robotar hör hemma i molnet. Med vår molntjänst slipper Du dyrbara och tidskrävande IT-integrationer och resurskrävande underhåll.

Dina UiPath-robotar bildar ditt virtuella team i en säker och övervakad miljö, idealisk för affärskritiska processer.

När ett företag ska implementera och hålla igång en virtuell arbetsstyrka, är det viktigt att hålla tungan rätt i munnen. Du ska säkerställa att robotarna arbetar 24/7, du måste lätt kunna skala upp vid behov samtidigt som du ska identifiera ny automatisering potential. Det kan vara klokt att låta verksamheten fokusera på det senare.

 

Automation i molnet är kostnadseffektivt

Som NORIAN-partner kommer du att kunna hantera dessa utmaningar på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt. Våra kunder har ständig tillgång till sitt virtuella team av UiPath robotar i molnet. Åtkomst till våra kunders system och applikationer sker genom en krypterad och säker anslutning. Som molntjänst kund, kan du fokusera på att identifiera lämpliga arbetsuppgifter för robotisering, hitta affärspotentialen, prioritera och skicka arbetsuppgifterna för robotisering. Vi sköter allt det praktiska: Lär upp, underhåller och coachar Ert virtuella arbetsteam av UiPath robotar på vår Microsoft Azure plattform, så att det kan arbeta utan störningar med dom bästa förutsättningarna.

 

Ett virtuellt team du slipper underhålla

Tänk att ha tillgång till ett flitigt virtuellt team som är igång 24/7, som dessutom är helt underhållsfritt för dig som kund. Våra tekniker övervakar kontinuerligt robotarnas prestanda och effektivitet och ser tillsammans med Dig och dina medarbetare till att processerna är optimerade. Du behöver inte utbilda dina anställda i att programmera robotarna eftersom våra experter ser till att Era manuella arbetsbeskrivningar blir körbara robot-script för Ert virtuella team.

Om Du ändå föredrar att med hjälp av egen personal skapa robot-scripten, är vi bryggan mellan Er och det virtuella teamet och ser till att kvalitetsgranska och säkerställa kvaliteten på scripten innan Go-Live.

 

Andra lösningar

Föredrar Ni en lokal installation framför en molnbaserad modell? Vi kan hjälpa Er med allt från goda råd till konsulttjänster på plats hos Er. Genom vårt långvariga partnerskap med UiPath, kan vi även hjälpa Er med licenser till konkurrenskraftiga priser. Får vi vara med på Er automationsresa?

Tveka inte att kontakta oss för en förutsättningslös diskussion.


 

Stefan Dahlgren

Senior Consultant,
Intelligent Automation

Telefon: 070 832 69 00
Mail: stefan.dahlgren@norian.eu


Sätt igång redan idag!

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er och er verksamhet.

    Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter.