Bokslut enskild firma

Din personliga bokföringsbyrå i Stockholm.


Vi på NORIAN i Stockholm hjälper dig som söker bokslut och årsredovisning. Med personlighet, flexibilitet, enkelhet och genom smarta system hjälper vi i dag många enskilda firmor i Stockholmsområdet med ett nära samarbete.

Kontakta oss idag om du behöver hjälp med bokslut i enskild firma.


Tjänster inom ekonomi
och bokslut i enskild firma.

Därför ska du välja NORIAN.

En nära och personlig bokföringsbyrå för dig som söker bokslut enskild firma.

Vid slutet utav varje räkenskapsår måste bokföringen avslutas med ett årligt bokslut. Detta innebär en sammanställning utav organisationens, verksamhetens eller företagets transaktioner, att dessa presenteras enligt de krav och regler uppsatta enligt lag. Vi på NORIAN i Sverige, Stockholm, kan hjälpa dig som söker bokslut i enskild firma. Vi hjälper dig att sammanställa all din information så att detta sker i enlighet med de krav och lagar som finns. Vi har många år av erfarenhet och hjälper idag tusentals kunder världen över.

Förutom att ditt bokslut i enskild firma sker på korrekt vis så ger detta dig en översikt på alla dina relevanta siffror för ditt företag eller verksamhet. Vi kan hjälpa dig genom att utföra en prognos eller analys utav resultatet, samt erbjuda rådgivning. Du är varmt välkommen att kontakta oss på NORIAN!

Bokslut Enskild Firma.
Redovisning i Stockholm.