Outsourcing

Redovisning

Redovisning

Låt oss förenkla er vardag och bli er trygga partner som tar ekonomiprocessen till en effektivare och modernare nivå. Med ECIT NORIAN som er samarbetspartner kan ni öka ert fokus på kärnverksamheten.

 • Ökad lönsamhet
 • Anpassat efter era behov
 • Outsourcing för stora och små företag

Varför är outsourcing med ECIT NORIAN = sant!

Varför är outsourcing med ECIT NORIAN = sant!

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla våra processer och vårt erbjudande för att möjliggöra hög kvalitet, effektiva processer och den bästa kostnadsoptimering för er som kund.

5 anledningar till att välja ECIT NORIAN som samarbetspartner.

Vi vill se er lyckas! Vi följer er strategi och när ni når era mål med effektivitet ser vi det som en framgång. Våra medarbetares vilja att lyckas ger ett unikt engagemang och tillsammans arbetar vi för en optimal leverans för er.

 • Gedigen erfarenhet
 • Behovsanpassad leveransmodell
 • Drivande medarbetarkraft
 • Smarta lösningar
 • Vinnande partnerskap

Vi finns till för alla. Stora och små företag samt hela eller delar av process.

Kundreferenser

”Det som funkat bäst är noggrannheten och level of service. Jag har alltid haft en kontaktperson att kunna kontakta. Vi är jättenöjda.”

 

Nathalie

Global Head of AP / AR
ACNE STUDIOS

 

Den bästa lösningen för ert företags behov.

Hos oss är allt skalbart och vi hjälper er med hela eller delar av ekonomiprocessen. Vi utmanar ständigt befintliga processer för att uppnå kvalitativa och smarta förbättringar, både i nuvarande system och med robotisering. Med ett nära samarbete med välkända systempartners kan vi erbjuda er den bästa lösningen beroende på ert företags behov.

 • Skalbar leveransmodell
 • Processoptimering
 • Best practice & Lean

Vår flexibla leveransmodell ger vi er möjlighet att växa med lönsamhet.

Flytt till ECIT NORIAN –
en enkel och snabb överlämning!

Utmanande att hinna med allt? När ECIT NORIAN tar över hanteringen av er ekonomi- och löneprocess får ni tid att fokusera på ert företags kärnverksamhet.


Strukturerad process för överlämning.

På ECIT NORIAN har vi en strukturerad process för överlämning som anpassas efter ert företag och era behov. Gemensamt för all överlämning är att det finns en tydlig tidplan som innefattar både aktiviteter och beslutspunkter.

Under överlämningen arbetar vi löpande med att identifiera förbättringar och utvecklingspotential, i såväl system som process.

Transparens mellan parterna är alltid viktigt för oss på ECIT NORIAN och redan i överlämningsprojektet ser vi hur det bygger ett nära och värdeskapande partnerskap.

Kontakta Åsa direkt

Har du frågor om outsourcing?

Har du frågor om outsourcing?

+46 76 107 97 46

åsa.källbäck@norian.se

Intresserad av att veta mer?