Norian Overlay Image_1HemTEST

800 anställda i 7 länder.
2000 kunder i Nordeuropa.
Läs mer om oss.


Vi utför uppdrag för
både små och stora företag.
Kontakta oss direkt! 

För stora och små företag

 Smarta lösningar.

Vi har ett tydligt mål - vi vill förenkla vardagen för våra kunder. Genom ett kreativt nytänk driver vi processerna framåt samtidigt som vi jobbar med moderna IT-lösningar.

Läs mer


 


Expertis.

Ni får tillgång till gedigen erfarenhet och expertis inom ekonomi, lön och robotisering. Vår expertis stimulerar den gemensamma medarbetarkraften inom Norian, vi driver utvecklingen av våra medarbetare framåt i syfte att alltid kunna följa kundens behov.

Läs mer


 
 


Bra pris & hög kvalitet.

Norian erbjuder hög kvalitet till ett bra pris vilket uppnås genom expertis, smarta processer, hög automatiseringsgrad och robotisering. Vår skalbara leveransmodell ger er möjlighet att växa med lönsamhet.

Läs mer


 


Personlighet & tillgänglighet.

Hos oss på Norian tilldelas ni en kundansvarig som tillsammans med er arbetar med mål och förbättringar. Ni möter även ett engagerat och flexibelt Leverans Team som lyssnar och agerar. Vår tillgänglighet ger er möjligheten till snabb service.

Läs mer


Tack vare våra 800 kompetenta medarbetare har vi experter inom redovisning, ekonomi, lön och IT. Vi strävar alltid efter att dela vår kompetens med våra kunder för ökat värdeskapande.

 
 

 

Intelligent Automation by NORIAN ökar effektiviteten, minskar antalet fel och sparar värdefull tid. Med NORIAN Automation Platform, ger vi er ert eget virtuella arbetsteam I molnet. Vår plattform kombinerar mjukvarurobotar med en flexibel molnbaserad service modell. Den kan enkelt integreras med din befintliga infrastruktur för ett framtidssäkra era affärer. Att skaffa sig ett tekniskt försprång i intelligent automatisering blev precis väldigt mycket enklare.


Se videon