NORIAN ACCOUNTING

Hjälp med bokföring

Behöver du hjälp med bokföring? Tycker du att bokföring verkar krångligt och bara tar tid? Vill du ta dig tiden att istället fokusera på din verksamhet, eller behöver du snabb hjälp med bokföring nu? Då behöver du NORIAN.

Hjälp med bokföring - NORIAN ACCOUNTING

 

Vi vet hur mycket tid och energi det kan ta.

NORIAN gör ditt liv enklare som småföretagare. Om du behöver hjälp med bokföring erbjuder vi dig som kund smidiga lösningar med professionella resultat. Du sparar tid, pengar, och kan fokusera på din kärnverksamhet istället för att spendera timmar och timmar på administrativa arbeten. Vårt team arbetar med framtidens ekonomitjänster och bokföringssystem, så att du med lugnhet vet att din överlämnade information hanteras på korrekt vis.

 

Rådgivning, engångshjälp eller kontinuerligt.

Oavsett om du ska bokföra för första gången och söker assistans, söker snabb hjälp med bokföring för enskild firma, eller är ute efter ett kontinuerligt samarbete, så är NORIAN din partner. Våra efterlängtade tjänster är flexibla och smidiga: därför har vi idag över 2000 kunder i Nordeuropa. Du som söker hjälp med bokföring kommer att uppleva en smidig process, inte bara för att vi erhåller enorm erfarenhet, utan även för att vi tror på att göra det enkelt för våra kunder. Allt du behöver göra är att skicka dina affärshändelser, så hanteras detta med hög kvalité.

600 anställda i 7 länder. Vi tar hand om dig.

600 anställda i över 7 länder innebär erfarenhet, kunskap och rutiner som fungerar. Du som söker hjälp med bokföring, oavsett omfattning eller hur snabbt detta behövs åtgärdas, så står vi till tjänst. Behöver du rådgivning och svar på ett par frågor? Söker du ett kontinuerligt samarbete för att bolla idéer? Hjälp med bokföring för enskild firma? NORIANS erfarenhet och kunskap gör oss till en pålitlig partner.

Vill du komma igång? Vi finns här för dig.

Hjälp med bokföring - NORIAN ACCOUNTING

Smart, Simple & Profitable

Vad sägs om att byta till en enkel bokföringsbyrå?

Vi vet att det är tidskrävande och tar energi med att arbeta med administrativa arbeten. Låt NORIAN bli din partner ifall du söker hjälp med bokföring.

För småföretagare och hjälp med bokföring enskild firma

Vi ser dig och ditt företag.

NORIAN anpassar vår leverans och erbjudande efter dig som behöver hjälp med bokföring enskild firma. Vi säkerställer rapporter, ser till att betalningar hanteras i sin tid, samt arrangerar din administrativa information i sin ordning. Endast gårdagens företagare behöver oroa sig för Skatteverkets tidplaner samt Årsredovisningens deadline. Vore det inte skönt att slippa allt detta, och istället fokusera på dig själv och din egen verksamhet, idag?

Vi tar hand om dig och din administrativa information. Vi säkerställer att allt hanteras i sin tid.

Hjälp med bokföring enskild firma

Om du väljer NORIAN för hjälp med bokföring enskild firma kan du med säkerhet veta att din bokföring sker med hög standard. Vår erfarenhet och kunskap på marknaden garanterar dig professionalitet och kvalité.


 

Småföretag eller bokföring enskild firma - ett verktyg för framförhållning.

Bokföring är ett krav som är en mindre rolig del utav att ha enskild firma, eller enskild näringsidkare som det även benämns. Bolagsformen som är enskild firma är enligt lag skyldig att bokföra (bokföringsskyldig) och det finns särskilda regler på hur detta bör gå tillväga. Företaget själv är ansvarig för att allt sker i korrekt tid såväl som på korrekt vis.

bokföring enskild firma inte må vara det mest intressanta inom ett företag, så är faktumet det att bokföring kan användas som ett verktyg för planering och framförhållning. Det handlar inte bara om att Skatteverket ska få tillgång till din affärshistorik och uppgifter, utan bör ses som ett galant verktyg för att planera och förhindra misstag som kan ha skett längre fram ifall man inte hade koll på sin ekonomi. Du som har enskild firma får tillgång till vad som händer i dagsläget, och med hjälp utav informationen kan du ta dem rätta besluten i framtiden.

Med andra ord, du ser vad alla dina kostnader ligger. Du ser hur mycket du tjänar, och kan till och med se framsteg och inflödeshistorik. Ifall bokföring enskild firma sköts med ordning och reda kan man tydligt se all denna information, och agera smart därefter.

Småföretagare bokför alltför sällan visar undersökning.

För att effektivast hantera bokföring för enskild firma måste företagsinformationen bokföras ofta. Många småföretagare som är enskild firma bokför alltför sällan visar undersökningar. Istället för att göra detta direkt sitter många dagen innan, eller drar ut på det in i det sista. Detta leder till frustration och onödig stress, vilket påverkar företagarens situation och prestation på arbetstid. Inte bara kan bokföringen bli inkorrekt, utan i värsta fall kommer den in för sent. För att spara tid i en enskild firma och för småföretagare bör bokföring ske kontinuerligt och direkt; på detta vis undviker man framtida komplikationer och oroligheter.

Detta gäller även för fakturering.

Om man inte fakturerar i tid kan detta leda till sämre likviditet och pengaflöde. Kontantpengar bör bokföras och hanteras direkt, men undersökning visar att många småföretagare med enskild firma är sena med att fakturera sina kunder. Dåligt inflöde kan leda till onödiga problem som inte annars skulle ha skett, som att man till exempel inte kan göra viktiga ordrar eller inköp då kapital tillfälligt fattas. Då är det tyvärr för sent att fakturera för allt sitt arbete eller sålda tjänster. Dessutom, ju längre period mellan inköp och fakturering, så är det vanligt att kunden väljer att betala inom de sista datumen. Snabba faktureringar bidrar till säkrare inflöde, medan sena eller sporadiska faktureringar bidrar till osäkerhet, speciellt ifall det är tight med resurser

Vem är det som bör och kan sköta ett företags bokföring?

En småföretagare kan naturligtvis sköta sin bokföring på egen hand. Däremot är det värt att överväga ifall kärnverksamheten är viktigare än att sitta med det administrativa. Tiden som går åt att sitta med bokföringen är ju tid som istället kunde ha använts för att arbeta med kärnverksamheten. Dessutom, ifall fel skulle uppstå, kan det bli en dyr affär ifall rapporter glömts bort eller inte kommit in ordentligt till Skatteverket.

I detta fall är det lönsamt att kontakta och få hjälp med bokföring utav erfarna proffs. Även om en företagare behöver hjälp med bokföring kontinuerligt eller med jämna mellanrum sparar man mycket tid och pengar, även för en liten firma. Som tidigare sagt är företagaren själv alltid ansvarig för sin egen bokföring. Därför är det viktigt att överväga en tydlig strategi gällande administrationen för att undvika att inte ha koll på utgifterna.

 

Smart, Simple & Profitable

Hjälp med bokföring enskild firma

Vi vet att det är tidskrävande och tar energi med att arbeta med administrativa arbeten. Låt NORIAN bli din partner ifall du söker hjälp med bokföring.