Vår medarbetare i Toruń

Malgorzata Bednarek-Miszczuk”Ofta tuffa utmaningar men tack vare dem växer min kunskap.”

Jag heter Malgorzata Bednarek-Miszczuk, men kallas för Gosia och jag jobbar på NORIAN som Senior Accountant.

Mitt äventyr på NORIAN började för ungefär sju år sedan efter att jag utbildat mig inom redovisning. Nästan samtidigt började jag intressera mig för Sverige och började studera svenska. Jag började i ett leverantörsreskontrateam som arbetade med en polsk kund. Under tiden hade jag möjlighet att fortsätta att utveckla mig i både svenska språket och i redovisning och snart flyttade jag till den svenska avdelningen.

Idag utför jag olika uppgifter för olika svenska kunder. De nya uppgifterna är ofta tuffa utmaningar men tack vare dem växer min kunskap och erfarenhet, vilket jag gärna delar med mig till nya kollegor genom att föreläsa på interna bokföringsutbildningar.

När det gäller svenska språket har jag inte tappat intresse för det. Jag älskar svenska deckare och länge hade jag som mål att läsa Stieg Larssons ”Millenium” på svenska. Förra året lyckades jag med detta!