Vår medarbetare i Vilnius

Galina CarlkvistJag började arbeta på Mirror Accounting AB (NORIANS tidigare namn) i maj 2011. Från början arbetade jag med enkla arbetsuppgifter som kundregistrering, skapandet av fakturor och inbetalningar. Gruppen som jag arbetade i utförde olika uppgifter, men jag jobbade med kundfaktureringen vilket jag gör fortfarande.

Jobbar fortfarande med kundreskontran vilket jag tycker om och jag trivs med mina arbetsuppgifter. Jag har även varit med om ett systembyte från IFS till NAV och fick lära mig många nya saker inom systemen och inom bokföringen.

Jag trivs med jobbet, med alla arbetsuppgifter, med kunder och med mina kollegor. Kollegorna är fantastiska – alla är hjälpsamma, trevliga, positiva. Stämningen inom företag är underbar. Det finns möjligheter att utvecklas, företaget organiserar olika slags workshop och alla kan delta. Finns också andra underhållningsaktiviteter för medarbetare så som julbord, sommaraktiviteter med intressanta program.

Företaget tar hand om arbetarnas hälsa. Alla inom företaget har medicinsk försäkring. Vad som är nytt inom NORIAN är att vi börjat med Kaizen – den praktiska filosofi, som kan hjälpa med utvecklingen och som fungerar som en inre mekanism för förbättringsaktiviteter inom arbetet, och som involverar anställda på alla nivåer.

Galina i Team Sverige, Vilnius