Vår medarbetare i Vilnius

Inesa NorkuteHej,

För 10 år sedan bodde jag i Spanien utan en tanke på att flytta tillbaka till mitt hemland, Litauen, och till ett arbete där jag dagligen skulle prata svenska. NORIAN (på den tiden, Lindorff Support Services UAB) erbjöd mig arbete med bokföring, vilket vara liknande uppgifter som jag utfört i Barcelona, men i tillägg skulle jag lära mig norska. Självklart tackade jag JA och flyttade hem till Litauen, mitt vackra hemland!

Nu har jag arbetat 10 år på NORIAN men det känns som ett ögonblick. Under åren har jag inte bara lärt mig norska (intensiv 5 månaders kurs med lärare från Vilnius universitet), utan även svenska som jag använder dagligen i nästan 7 år.

Idag är jag avdelningsledare för vår svenska leverans i Vilnius och har 4 underbara team som arbetar med alla processer - AR, AP, GL, PMTS och Payroll. Mycket har hänt – vi har flyttat och bytt kontor 5 gånger samt ändrat namn flera gånger, men en sak har aldrig ändrats – vår VD Lina Maroscikiene som leder oss framåt mot våra mål. Jag känner mig trygg på NORIAN. Självklart har vi utmaningar men det har bidragit till att jag utvecklats och att jag idag är starkare. Jag har fantastiska kollegor som aldrig skulle ge upp utan som alla är lösningsorienterade - Vi löser allt tillsammans, hela NORIAN är verkligen ett TEAM!

Det som också är spännande och ger mig energi är arbetet med våra kunder. Det känns otroligt bra när våra kunder hälsar på oss i Vilnius och tackar för ett gott samarbetet, vårt engagemang, rådgivning och professionalitet.

Med mina 10 år på NORIAN har jag ingen längtan till att lämna företaget utan jag känner mig fortfarande stolt över att arbeta på NORIAN och vill fortsätta att vara en del av resan samt NORIAN´s framgång!

Inesa Norkute

Avdelningsledare, team Sverige