Vår medarbetare i Vilnius

Laura Pauliukoniene”En öppen kommunikation där alla åsikter och idéer uppmuntras.”

Jag heter Laura Pauliukoniene och jobbar som Teamledare för ett ”payroll” team. Min resa på NORIAN började för nio år sedan. När jag började på NORIAN fick jag möjlighet att lära mig både redovisning och lön. Jag tog snabbt ett beslut om att lön var processen för mig och jag känner att det var rätt beslut när jag valde att fortsätta min utveckling inom löneprocessen. Under många år har jag lärt mig olika lönesystem, kollektivavtal och haft möjlighet att träffa många olika kunder.

Som Teamledare på ”payroll” trivs jag i rollen som en brygga mellan teamet och kunderna. Jag strävar alltid efter att förstå kundernas behov och önskemål för att kunna erbjuda den bästa möjliga servicen. Genom att nära kommunikation med kollegor och kunder, kan jag också få en bättre förståelse för de utmaningar som kan uppstå och sedan tillsammans hitta lösningar.

Det som jag tycker mest om är att vi på NORIAN har en öppen kommunikation där alla åsikter och idéer uppmuntras. Vi är alltid beredda att lyssna på varandra för att lära oss och växa tillsammans. Detta skapar en miljö där varje anställd kan känna sig bekväm att utmana sig själva och våga ta risker för att utvecklas och nå sin fulla potential.

Vi har också en mängd olika utbildningsprogram och karriärmöjligheter som främjar professionell utveckling och personlig tillväxt. Genom att investera i våra medarbetare, ser vi att vi skapar en miljö där alla kan blomstra och bidra till företagets framgång.

Jag är stolt över att ha varit en del av NORIANs tillväxt och jag ser fram emot att fortsätta stödja mina kollegor och bidra till NORIANs framgång.