Vår medarbetare i Vilnius

Rūta Mikalauskienė”NORIAN är en arbetsgivare som värdesätter sina medarbetare”

Mitt namn är Rūta och jag har arbetat på olika skandinaviska företag med bas i Litauen i mer än 20 år, dvs halva mitt liv.

Jag studerade det svenska språket på Klaipedas universitet i Litauen.

Jag kom till Norian (fd Lindorff Services UAB) år 2006, efter att ha arbetade med kundsupport i ett annat svenskt bolag. Det innebar att jag hade med mig en del jobberfarenhet men att arbeta med ekonomi var nytt för mig. För mig, som en språkperson, var ekonomi spännande att lära sig. Det var inte det lättaste, men jag tog mig an utmaningen och jag klarade det.

Efter ett par år ville jag prova på något annat och jag lämnade Norian för att arbeta med andra skandinaviska företag där jag kunde använda min kunskap och erfarenhet men även lära mig mer.

I augusti 2022 kom jag tillbaka till NORIAN. Jag är nu teamledare för ett underbart team som består av 8 duktiga och vackra tjejer. Vi jobbar med flera svenska kunder och är samtidigt i uppbyggnad av ett shared service center för ECIT.

Visst finns det utmaningar i rollen som teamledare och med att leda teamet och det dagliga arbetet – men jag ser det som utvecklande och positiv.

NORIAN är en arbetsgivare som värdesätter sina medarbetare och som ger oss många möjligheter att växa. Jag är också väldigt stolt över att jobba på NORIAN, vilket jag gjort i mer än 10 år.