Referenskunder

Vi på NORIAN arbetar med ekonomi, lön, och digital automatisering till över 1 500 kunder runt om i Europa.

REFERENS

Acne Studios

Natalie Minnema - Global Head of AP / AR

Vi hade ofta en backlog med fakturor som inte kom in och vi låg efter med mycket. Det är mycket kunskap som krävs för att göra en korrekt verifiering av 2 000 fakturor på två veckor. Så det kändes som ett bra alternativ att få hjälp med de delarna.

”Det som funkat bäst är noggrannheten och level of service. Jag har alltid haft en kontaktperson att kunna kontakta. Vi är jättenöjda."

Ingen backlog längre Får den hjälp vi behöver Snabb verifieringar av fakturor

REFERENS

Exela Technologies

Erika Ellgaard Hansson - HR Coordinator & Payroll

De tjänster som NORIAN främst hjälper oss med är lönehanteringen. Ni kändes ärliga och gick igenom processen och hade svar på våra frågor samt förslag på hur vi ska göra. Det funkade så bra från dag ett och NORIAN vet vad lönehantering är. Det är aldrig något som är ett problem med NORIAN.

”Om vi pratar om samarbetet med NORIAN så har det varit över all förväntan. Det är ingen klyscha – utan jag menar det verkligen!"

Effektivt samarbete Trygg partner Smarta lösningar

REFERENS

Collectia

David Stachowiak

Collectia är i en tillväxtfas där de valt att outsourca tjänster som inte är kritiska. Vi kände att vi behövde hitta en bra HR-partner för vägledning och administrering som HR-funktionen är. Vi fick en närhet till NORIAN och de täckte hela fältet. Vi kände att vi fick en väldigt bra kontakt med de personerna som fanns på NORIAN.

Klart definierade tjänster Bra personlig kontakt Effektiva verktyg från NORIAN

REFERENS

HELP Försäkring

Rabi Can

Vi är nöjda med samarbetet kring den löpande löneadministrationen och bokföringen. Vi har ett bra samarbetet med teamet på Norian. Jag upplever att vi har ett bra fungerande samarbete med Norian. Teamet på Norian ger oss snabb återkoppling, har bra tillgänglighet samt en personlig kontaktperson. Genom vår kontakt får vi dessutom viktig information löpande och nyttig omvärldsbevakning. Vi är nöjda med samarbetet.

Snabb återkoppling Bra tillgänglighet Personlig kontaktperson

Vad säger våra kunder?


"När vi sökte efter outsourcingleverantör så sökte vi efter kvalité, engagemang, lönekunskap, förståelse för hur vi fungerar och noggrannhet. NORIAN har särskilt hjälpt oss med noggranhet, kvalitet, lönekunskap och kort responstid. Att outsourca var en naturlig utveckling i bolaget och vi valde NORIAN då de kunde våra rutiner redan, och då de tidigare varit en del av vår organisation. Vår syn på outsourcing är mer positiv. Vi har arbetat med större outsourcingbolag tidigare där det har varit svårt att få den kvalitet man har sökt efter. Större outsourcingbolag saknar engagemang och går oftast inte utanför det som är överenskommen i SLA - dem saknar det lilla extra. Samarbetet med NORIAN är jättebra och utfallet motsvarar mina förväntningar. Det är bra kommunikation samt så är man villig att hitta de mest effektiva lösningar för båda parter. Vi kommer fortsätta med Norian som underleverantör då det fungerar jättebra både i Sverige och Norge"
Fredrika Briquet - Human Resource Manager Scandinavia