UiPath partner

Under 2013 bestämde vi oss för att börja använda oss av mjukvarurobotar inom våra leveranser till våra outsourcing-kunder inom ekonomi och lön.

Då gjorde vi bedömningen att UiPath var den programvara som bäst passade våra behov av en stabil och flexibel lösning som samtidigt var användarvänlig och moduluppbyggd. Det har vi aldrig behövt ångra.

UiPath hamnar i den absoluta toppen av lösningar som utvärderas i rapport efter rapport. Senast i Forrester-rapporten ”The Forrester Wave™: Robotic Process Automation, Q2 2018”där man erkändes som marknadsledande med den högsta poängen av samtliga utvärderade leverantörer.

 

UiPath plattformen

Plattformen består av tre olika delar; Uipath Studiodär man utvecklar automationerna, UiPath Orchestratorsom håller ordning på ditt virtuella team och UiPath Robotsom är den som får jobbet gjort.

 

UiPath Resources

Som UiPath-användare är du aldrig ensam. Utöver programsupporten, finns ett uppskattat community-forum, där användare över hela världen diskuterar och tar hjälp av varandra, och ett antal instruktionsfilmer.

I UiPath Academy finns ett brett program för online-utbildningar för både teknik-människor (support-resurser, utvecklare, lösningsarkitekter, databas-admins) och folk från verksamheten (analytiker, projektledare, projektägare, process specialister).

NORIAN har certifierade utvecklare som har gått igenom UiPaths olika utbildningar och väntar på att hjälpa dig igång på Er automatiserings-resa.

UiPath licenser

NORIAN har möjlighet att förse Ert företag med UiPath licenser till konkurrenskraftiga priser. Kontakta oss för en offert.


 

Stefan Dahlgren

Senior Consultant,
Intelligent Automation

Telefon: 070 832 69 00
Mail: stefan.dahlgren@norian.eu


Sätt igång redan idag!

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er och er verksamhet.

    Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter.