Förenklat bokslut

Er bokföringsbyrå i Stockholm med ett nära samarbete.


NORIAN hjälper er som söker rådgivning eller assistans med bokslut och årsredovisningar. Våra metoder är strukturerade med ett nära och personligt samarbete, och erhåller erfarenhet inom de flesta branscher. Gör som många andra och välj NORIAN - vi hjälper dig med förenklat bokslut. Kontakta oss idag för rådgivning eller hjälp.


NORIAN hjälper dig
med förenklat bokslut.

Varför ni ska välja NORIAN.

Goda samarbeten med fokus på hållbarhet.

Vi vet att det kan vara klurigt med bokföring och årsredovisning. Det är många regler att hålla i åtanke för att processen ska gå rätt till, och ibland har man varken tid eller ork - men det måste göras. Vi på NORIAN erbjuder vår expertis och rådgivning för dig som söker hjälp med förenklat bokslut i Stockholm.

Om ditt företag har en omsättning under 3 miljoner kronor är företaget kandidat för förenklat bokslut. En verksamhets bokslut är sammanställningen utav bokföringen som måste uträttas varje räkenskapsår. Enligt lag är en näringsverksamhet skyldig att upprätta bokslut, och detsamma gäller er med enskild firma. Dock finns det inga regler att ett företag med en omsättning under 3 miljoner kronor måste utföra just ett förenklat bokslut, utan ett vanligt bokslut är också en möjlighet för de företag eller verksamheter som vill.

Oavsett vad ni och ert företag söker hjälp eller rådgivning med så kan NORIAN stå till tjänst. Vi erbjuder kompletta erbjudanden och professionell service.

VARFÖR NORIAN?


Vår expertis.


Enkelt & smart.


Bra priser & hög kvalitet.


Personligt & tillgängligt.