NORIAN ACCOUNTING

Lönebyrå Stockholm

Är ert företag i behov av en Lönebyrå? Låt en lönespecialist från NORIAN Lönebyrå ta er lönehantering till en effektivare och modernare nivå. Vi har kunskap om arbetsrätt, kollektivavtal, pension, skatteregler och gällande lagstiftning. Våra lönespecialister håller sig ständigt uppdaterade om myndigheters nya krav och arbetsmarknadens parter. Vi erbjuder personliga och kvalitetssäkrade lönetjänster med smarta molnbaserade lönesystem. Oavsett om du söker en helhetslösning eller endast valda delar – vi ordnar flexibla lösningar för just ert företag.

Lönebyrå Stockholm - NORIAN ACCOUNTING

Fördelar med att outsourca lönehanteringen till en Lönebyrå:

  • Fokusera på din kärnverksamhet fullt ut, med outsourcad lönehantering får ni mindre intern administration
  • Effektiv lönehantering med spetskompetens och utan minskad sårbarhet vid frånvaro
  • Känslig information hanteras av oss, istället för inom er organisation
  • Bättre kvalitet & underhåll av lönehantering och bokföring

NORIAN Lönebyrå kan hjälpa ert företag med:

  • Löpande lönehantering
  • Reseräkning och utlägg
  • HR-Support
  • Pensionsadministration
  • Rådgivning

Hos NORIAN får ni en outsourcingpartner med stor erfarenhet inom lönehantering. Behöver du rådgivning inom lön och HR erbjuder vi såklart även det! Våra lönespecialister har stor erfarenhet inom lön, avtal, personalfrågor och HR-administration – allt genom att effektivisera er verksamhet med enklare, smartare och lönsammare processer. Vi har bred erfarenhet inom många olika branscher och storlekar på företag, inget uppdrag är för litet eller stort. Vi är även aktiva i flera länder och kan erbjuda er internationell lönehantering.

Ett partnerskap där vi fokuserar på flexibilitet, enkelhet, smarta system och hög kvalitet!

Lönebyrå Stockholm - NORIAN ACCOUNTING

 

Är du redo för nästa nivå inom lönehantering?

Vi på NORIAN Lönebyrå är marknadsledande inom robotisering av ekonomi- och lönetjänster. Vi erbjuder oslagbar kvalitét, pris och kompetens – och säkerställer er konkurrensfördel på marknaden.

Genom att outsourca er lönehantering till en lönebyrå får ni mer tid att lägga på er kärnverksamhet, och mindre tid och kostnad lagd på intern administration. Vi har stor erfarenhet av byte av lönesystem och garanterar att systemet passar er verksamhet och behov. Vi fokuserar på kvalitet och kontroll - Vår hjälp ger er resultat!

 

Smart, Simple & Profitable

Lönebyrå Stockholm

Vi vet att det är tidskrävande och tar energi med att arbeta med administrativa arbeten. Låt NORIAN bli din partner!


 

Några av de företag som valt NORIAN