Vår medarbetare i Toruń

Justyna Rybka”Nöjda kunder är ett stort fokus för mig.”

Jag heter Justyna Rybka och jobbar som ekonomiassistent. Jag har varit på NORIAN sedan oktober 2013 och jag har jobbat med flera olika kunder.

Jag har högskoleutbildning inom redovisning och ekonom och efter studierna fick jag anställning på ett bokföringskontor. Jag brann verkligen för att jobba på ett internationellt företag och det tog inte lång tid förrän jag fick ett jobb som Junior Accountant på NORIAN. Här har jag hittat trevliga arbetskamrater, en bra chef, en vänlig arbetsmiljö samt intressanta uppgifter.

Jag trivs verkligen på min arbetsplats där jag även utvecklas i mitt yrke. Under min anställning på NORIAN har jag jobbat med flera bokföringssystem, vilket lärt mig hur processerna kan förbättras. Jag har även fått möjlighet att arbeta med flera processer, t.ex. leverantörsreskontra, kundreskontra, betalningar, redovisning och löner.

Det är viktigt för mig med internationella kontakter inom olika branscher, vilket jag har dagligen på NORIAN. Jag är engagerad och vill alltid hitta lösningar som är värdeskapande för våra kunder. Nöjda kunder är ett stort fokus för mig.

NORIAN som arbetsgivare har en positiv inställning till sina anställda. Företaget erbjuder flera utvecklingsmöjligheter och ser dessutom alltid till att de anställda ska ha balans mellan jobbet och privatlivet.

Dessutom, vilket jag uppskattar mycket, organiserar NORIAN kurser i bokföring, Excel och språk. Mitt resa med att lära mig det svenska språket började här på Norian och även den kunskapen är mycket användbar för mig.