Vår medarbetare i Toruń

Maciej Szefler”NORIAN är en plats där man kan utvecklas mycket.”

Jag heter Maciej Szefler och jag är team ledare på NORIAN på vårt kontor i Polen.

Jag gick på universitetet i Torun och fick titeln magister i ekonomi och redovisning och när jag var klar med studierna började jag arbeta på NORIAN. Jag har arbetat här i sju år och jag började som junior bokförare. Jag har jobbat med svenska kunder sedan dess och gjort en resa där jag utvecklats och samlat på mig kunskap såsom årsredovisningar och inkomstdeklarationer.

Jag har varit ansvarig för kundreskontra, leverantörskontra, huvudbok och implementering av nya kunder.

NORIAN är en plats där man kan utvecklas mycket, jobba med intressanta projekt och vara en del av en fantastisk grupp. Jag kan rekommendera NORIAN som arbetsplats eftersom vi här har den bäst teamkänsla.