Vår medarbetare i Toruń

Maciej Warczyglowa”Man kan alltid lita på sina arbetskollegor.”

Jag heter Maciej Warczyglowa och arbetar på NORIAN som redovisningsekonom med rollen som ”advisor” i Torun, Polen.

Hur började allt?

Efter studier inom ekonomi och redovisning vid universitet i Torun och en kort episod när jag jobbade på domstolen började jag jobba på NORIAN år 2013.

Först hade jag enklare uppgifter i ett leverantörsreskontrateam som arbetade med finska kunder. Senare fick jag min första kontakt med svenska språket när jag hjälpte mina kollegor med en svensk kund. Jag tyckte att språket var väldigt intressant och spännande, så jag flyttade till svenska avdelningen så fort möjligheten dök upp.

Sex år efter att jag bytte avdelning jobbar jag fortfarande med svenska kunder i GL-teamet (redovisning) vilket jag tycker om och jag trivs med mina arbetsuppgifter. Under mina långa år på NORIAN har jag utvecklats mycket i min roll som specialist och lärt mig nya processer, kunder, system och även svenska språket. Vi har svenskalektioner under arbetstid vilket jag tycker är fantastisk.

Som ”advisor” använder jag min erfarenheten och kunskap för att ge rådgivning och hjälpa mina arbetskollegor med att lösa bokföringsfrågor som kan dyka upp.

Jag tycker NORIAN är en jättebra och flexibel arbetsgivare som ger möjlighet för sina anställda att utvecklas och lära sig nya saker hela tiden. Här kan man träffa de bästa människorna. Alla på NORIAN är hjälpsamma och man kan alltid lita på sina arbetskollegor.