Vår medarbetare i Toruń

Oleksandra Vasylenko“Norian gir meg mye erfaringer, kjennskap, profesjonelle muligheter og selvfølgelig nye vennskap.”

Jeg heter Oleksandra Vasylenko, opprinnelig er jeg fra Ukraina. Min første utdannelse var i musikk men jeg har alltid vært interessert i de skandinaviske landene, spesielt Norge.

Derfor flyttet jeg til Polen i 2018 for å studere  Skandinavistikk og norsk språk ved universitet i Gdansk. Jeg studerte også geografi, historie, politikk, kultur og markedet i Skandinavia. Etterpå deltok jeg i Erasmus utvekslingsprogram i Norge hvor jeg ble ferdig med utdanningen min.

Samarbeidet mitt med Norian begynte for over et år siden. Her jobber jeg for et norsk prosjekt hvor mine arbeidsoppgaver hver dag inkluderer dokumentbehandling, fakturering og kontroll over betalingsprosessen av dokumenter. I tillegg til regnskapsføring jobber jeg også som kunderådgiver hvor et av de viktigste oppgavene er kontakt med kunde og kundestøtte.

Norian gir meg også muligheten til å delta på ulike regnskaps- og datakurs for å utvikle mine evner og forbedre kvaliteten på arbeidet mitt.

Jeg liker også veldig godt teamet jeg jobber med, og den gode stemning på kontoret tiltrekker og motiverer meg til å komme tilbake hit hver dag med nye friske ideer. Norian gir meg mye erfaringer, kjennskap, profesjonelle muligheter og selvfølgelig nye vennskap.