Vår medarbetare i Vilnius

Dolita Budrevice”Jag har alltid känt mig välkommen och uppskattad.”

Mitt namn är Dolita Budrevice och jag är Teamledare for ett av Payroll teamen på NORIAN i Vilnius.

Jag har varit en del av företaget i tre år nu, och jag kan säga, med säkerhet, att det har varit en fantastisk upplevelse. Jag började som lönespecialist och efter att ha arbetat här ett tag och samlat på mig kunskap både gällande löneprocessen och olika lönesystem fick jag rollen som senior lönespecialist. Det kändes som en riktig milstolpe i min karriär och jag var så tacksam för allt jag hade lärt mig längs vägen. Rollen som lönespecialist är en utmanande och stimulerande roll som kräver noggrannhet, tålamod och engagemang.

Jag har alltid känt att mina insatser uppskattas och att jag gör en verklig skillnad för NORIAN och kollegorna.

Min utveckling stannade inte där! För drygt ett år fick jag möjlighet att ta steget vidare till teamledare, vilket har varit en utmanande men otroligt belönande roll. Att ha möjlighet att leda och stötta mitt team i deras arbete är en ära. Jag känner mig verkligen uppskattad av både mina kollegor och vår ledning.

Jag trivs verkligen med mitt arbete som Teamledare för ett av våra Payroll team. En av de främsta anledningarna till att jag trivs så bra på företaget är kulturen. Det är en öppen, inkluderande och stöttande miljö där alla uppmuntras att utvecklas och växa. Jag har alltid känt mig välkommen och uppskattad och jag tror att det beror på att ledningen bryr sig om sina anställda och värdesätter deras arbete.

Jag har också haft turen att jobba med fantastiska människor. Kollegorna är kunniga, hjälpsamma och professionella, vilket har gjort det lätt att trivas och samarbeta. Det finns alltid någon som kan hjälpa till om jag stöter på problem eller har frågor. Det har gjort min tid här väldigt produktiv och positiv.

Jag är stolt över att vara en del av NORIAN och ser fram emot att fortsätta växa och utvecklas här.