Vår medarbetare i Vilnius

Milda Mieliauskaitė-UrbikėJag heter Milda och jag började jobba på Norian direkt efter mina ekonomi kandidatstudier.

Jag har alltid varit intresserad av Skandinavisk kultur, mytologi samt att lära mig det svenska och norska språket. Därför var det spännande att få möjlighet att lära mig det svenska språket samt att få veta mer om Sveriges historia och kultur när jag började på Norian.

Efter Norians språkkurs började jag först jobba med kundreskontra på en av våra största kunder och sedan fick jag möjlighet att ta ansvar för flera nya kunder vilket gav mig både praktik och erfarenhet.

Nu arbetar jag som Department Manager över alla redovisningsprocesser för alla våra svenska kunder i Litauen. Inom avdelning finns det fyra härliga team och jag är glad att jobba tillsammans med dem och jag känner att jag även lär mig mycket från dem.

Upplärning är för mig jätteviktigt och jag tycker att vi på Norian tillhandahåller en möjlighet att öka kunskapen för varje individ. Du behöver bara vilja växa så får du chansen!

Med varje ny kund får våra medarbetare djupare kunskap i processer, regelverk och olika branscher.

En av de viktigaste kulturella värderingarna i Norian är samarbetet mellan kollegor. Vi är inte bara ett team här i Vilnius utan vi samarbetar även med våra trevliga kollegor i Sverige, så man kan säga att vi har en internationell teamkänsla inom Norian. Tillsammans över gränserna löser vi alla utmaningar!

För mig betyder Norian möjligheter! Här kan du träffa härliga personer från olika länder, lära dig olika affärssystem, implementera effektiva processer, jobba med intressanta och stora kunder och samtidigt växa och utvecklas inom företaget.