Redovisningsbyrå
Stockholm

Effektiv redovisningsbyrå i Stockholm


Vi på NORIAN är er personliga och innovativa redovisningsbyrå i Stockholm. Genom smarta metoder och processer erbjuder vi våra kunder smidiga lösningar efter behov. Över 2000 kunder i Sverige och internationellt har valt NORIAN; nu är det er tur.

Kontakta oss idag om ni behöver hjälp med er redovisning.


Redovisningsbyrå Stockholm - NORIAN

Ta första steget mot en professionell redovisning!

Vill du bli kontaktad? Lämna dina kontaktuppgifter i formuläret nedan så återkommer vi.

  Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter.

  REDOVISNINGSBYRÅ STOCKHOLM

  Öka er lönsamhet med
  redovisning i Stockholm.

  Därför ska ni välja NORIAN att hantera din redovisning

  En produktiv lösning som bidrar till den långsiktiga planeringen.

  Vi på NORIAN vill att företag och organisationer ska erbjudas den bästa redovisningen. När ni väljer oss för redovisning i Stockholm hjälper vi er att nå nya höjder som underlättar och effektiviserar arbetet, vilket i sin tur underlättar framtagandet utav viktiga beslut inom företaget, då den ekonomiska informationen har tydliggjorts och specificerats.

  Tydliga siffror leder till tydligare målsättningar och planeringar. Vi hjälper er att definiera de ekonomiska siffrorna som i sin tur underlättar beslut utav befintlig och framtida marknadsföring, lagerhantering, personal, med mera. Detta gör det enkelt och smidigt, så att korrekta handlingar utförs på rätt tillfälle och situation.

  NORIAN är er partner och redovisningsbyrå i Stockholm med kompletta tjänsteerbjudanden som bidrar till nya möjligheter, så att ert företags viktiga redovisning hanteras på ett korrekt och professionellt vis.

  Redovisningsbyrå Stockholm - NORIAN

  En smart redovisningsbyrå

  NORIAN har idag 600 anställda och erbjuder tjänster inom redovisning, ekonomi och lön. Vår erfarenhet inom de flesta branscher, samt expertis inom de ledande ekonomisystemen, gör NORIAN till en trygg partner för er som söker en redovisningsbyrå i Stockholm. Våra arbetssätt ger tid åt våra kunder så att dessa kan fokusera mer på lönsamhet och mindre på de ekonomiska processerna, vilket underlättar vardagen bland företag och bolagsägare.

  Redovisningsbyrå Stockholm - NORIAN

  Öka er lönsamhet med
  redovisning i Stockholm.

  Lite eller större hjälp. För stora såväl som små företag.

  Vi anser att redovisning ska skötas enligt ett företags unika behov och villkor. När ni anställer NORIAN väljer ni omfånget på den hjälp ni söker. Beroende på er organisations situation kan ni välja vilka delar som ni behöver hanteringshjälp på, oavsett om detta gäller löpande redovisning eller under en kortare period, samt erbjuder vi vägledning. Kom i kontakt med NORIAN idag så berättar vi mer hur vi kan hjälpa er med er redovisning.

  Professionell. Personlig. Nytänkande.

  NORIAN är en redovisningsbyrå i Stockholm som är professionell, personlig och nytänkande, vars metoder och idéer underlättar och bidrar till tusentals företag och organisationer i Sverige och i Nordeuropa. Vi kan de regler, lagar och protokoll som måste följas för en korrekt redovisning, och uppdaterar oss i takt med de framsteg som dagligen görs. Välj NORIAN, en trygg och säker redovisningsbyrå i Stockholm.

  Genom att fokusera på lönsamheten och framgången inom ert företag upplever ni en tydligare och effektivare arbetsplan, som går i rätt riktning med rätt fokus. Oavsett om ni är ett litet företag eller ett storföretag, söker en större hjälp med redovisning i Stockholm eller rådgivning, så är NORIAN rätt partner för er. Våra 2000 kunder har givit oss en gedigen erfarenhet och expertis, och tillsammans med er hjälper vi till att öka er lönsamhet.

  Redovisningsbyrå Stockholm - framtidens ekonomitjänster av NORIAN

  Redovisningsbyrå Stockholm. Kontakta oss så hjälper i dig.


   

  Jessica Lindgren

  Country Head Sweden

  Telefon: 073 427 20 36
  Mail: jessica.lindgren@norian.se

  linkedinuhi


  Ta första steget mot en professionell redovisning!

  Vill du bli kontaktad? Lämna dina kontaktuppgifter i formuläret nedan så återkommer vi.

   Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter.

    

   Redovisningsbyrå Stockholm. Service på dina villkor.

    

   Ni avgör omfattningen som ni behöver hjälp med. NORIAN erbjuder löpande bokföring, periodbaserad bokföring, ekonomisk strategi, rådgivning samt bokslut. Vi anpassar oss och erbjuder tjänster enligt er organisations behov och önskemål. Tveka inta att kontakta oss om ni söker redovisningsbyrå i Stockholm, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa till med er företagsekonomi. Vi erbjuder även råd och strategi på effektivisering och förbättring.

   Överseende och kontroll inger tryggare beslutsfattanden.

   Genom tydliga och korrekta redovisningsprocesser får ni som företag ett strategiskt överseende, som i sin tur leder till bättre och smartare beslut. Med NORIAN, er redovisningsbyrå i Stockholm, får ni tydligare koll på personalbehov, inköp, försäljning, status utav lager och marknadsföring, och mer. Genom stadiga och varaktiga beslut når ni era målsättningar.

   Så hjälper NORIAN dig.

   NORIAN ansvarar och hanterar er ekonomi på ett korrekt, professionellt vis. Genom innovativa lösningar, robotisering och teknologisk framgång, samt genom en konstant uppdatering på de senaste lagar och framsteg som görs, underlättar vi vardagen och bidrar till att ert företag kan fokusera mer på kärnverksamheten. Hos NORIAN är ni trygga att redovisningen sköts professionellt.

   Er redovisningsbyrå i Stockholm erbjuder skräddarsydda, effektiva lösningar för er som söker stabilitet och kunskap. Vare sig ni saknar kunskapen, söker rådgivning eller ett långt samarbete så hjälper vi till. Välj NORIAN för en personlig, professionell och bra redovisningsbyrå i Stockholm.

   Redovisningsbyrå Stockholm - framtidens ekonomitjänster av NORIAN

   VARFÖR NORIAN?


   Vår expertis.


   Enkelt & smart.


   Bra priser & hög kvalitet.


   Personligt & tillgängligt.

   REDOVISNINGSBYRÅ STOCKHOLM

   Öka er lönsamhet med
   redovisning i Stockholm.


    

   Några av de företag som valt NORIAN