Bokföring Sundbyberg


Söker ni redovisning och bokföring i Sundbyberg? NORIAN erbjuder skräddarsydda och helhetslösningar för stora såväl som mindre företag som söker redovisning och bokföring i Sundbyberg. Våra bokföringskonsulter i Sundbyberg kan hjälpa er med åtaganden som årsredovisning, bokslut, bokföring på löpande band, deklarationer, och mycket mer.


Öka er lönsamhet med
bokföring i Sundbyberg.

 

600 anställda. 2000 kunder.

NORIAN har över 600 anställda i 7 länder, över 2000 kunder i Nordeuropa, och är ledande inom robotisering och innovativa metoder för effektivisering av redovisning och bokföring i Sundbyberg. Vi är erfarna och kan dem flesta branscherna, och håller alltid reda på de senaste lagstiftningarna och reglerna. Välj NORIAN om ni söker redovisning och bokföring i Sundbyberg.

 

Redovisning Sundbyberg

Ta del av NORIANS erfarna och kompetenta redovisningskonsulter i Sundbyberg. Vi hjälper stora och små företag i Sundbyberg att sig till nästa nivå, och effektiviserar bokförings-processen så att fokus istället kan läggas på företagets kärnverksamhet. Vi erbjuder bland annat följande tjänster till våra kunder som söker redovisning och bokföring i Sundbyberg:

 • Bokföring (periodvis eller löpande)
 • Redovisning
 • Årsredovisning
 • Bokslut
 • Deklarationer
 • Rådgivning
 • Outsourcing ekonomi
 • Outsourcing lön
 • Intelligent automation (A.I mjukvarurobot som effektiviserar ekonomi-processer och repetitiva flöden)

Kom förbi vårt kontor i Sundbyberg

Kom förbi vårt kontor redan idag ifall ni söker hjälp eller har frågor angående redovisning och bokföring i Sundbyberg. Våra skickliga och erfarna redovisningskonsulter och bokföringskonsulter kan stå till tjänst och erbjuda rådgivning för hur ni kan effektivisera ert administrativa arbetsflöde, samt hjälpa er att ta er verksamhet till nästa nivå där ni kan fokusera på kärnverksamheten. Kontakta NORIAN redan idag om ni söker redovisning och bokföring i Sundbyberg.

Öka er lönsamhet med
bokföring i Sundbyberg.

Smarta lösningar för stora och små företag i Sundbyberg.

Norian har över 2000 kunder – nu är det er tur. Vi erbjuder stora såväl som små företag i Sundbyberg skalbara modeller och lösningar som ger möjlighet till högre lönsamhet. Bokföring är ett arbete som kräver gedigen kunskap och framförallt tid - en tidsåtgång som ett företag istället behöver fokusera på för att växa och stärka upp sin verksamhet. Vårt partnerskap erbjuder bokföring löpande såväl som periodbaserat, och era företagsuppgifter hanteras konfidentiellt enligt lag och enligt er företagspolicy.

Sammanställ de ekonomiska händelserna till ett bra pris och toppkvalité.

Norian erbjuder bokföring i Sundbyberg till ett konkurrenskraftigt pris. Vi registrerar alla era företagshändelser och transaktioner med toppkvalité och i ordning enligt bokföringslagen. Vi dokumenterar, rapporterar och sammanställer denna information i datumordning, och hjälper både till med bokföring utav faktureringar och kontanter. Hos småföretag som är i behov utav bokföring i Sundbyberg är det inte ovanligt att det finns en oro kring de regler och ramverk som enligt lag måste följas. Bokföring tar både energi och tid som man istället kunnat ha lagt ner på lönsamheten utav företaget man bedriver. Realiteten är den att dagens småföretagare i dag är i behov utav något slag av bokföring, då bokföringslagen och dess processer kräver särskilda tillvägagångssätt och kunskap. Väljer ni Norian hjälper vi er med allt detta, så att ni med trygghet kan vara säkra på att bokförings processerna sker på korrekt sätt. För småföretag som söker bokföring i Sundbyberg är Norian det självklara valet. Stora

Vill du veta mer om bokföring och bokföring i Sundbyberg? Läs avsnittet Vad är bokföring från vår WIKI.

Kontakta oss. Vi hjälper dig i Sundbyberg.


Ta första steget mot en professionell bokföring!

Vill du bli kontaktad? Lämna dina kontaktuppgifter i formuläret nedan så återkommer vi.

  Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter.

  Professionell och personlig service.

  Hos NORIAN finner ni snabbt professionell service och en gedigen lösning för att sköta din bokföring i Sundbyberg. Kontakta bara oss eller kom förbi vårt kontor, så kan vi tillsammans diskutera de tjänster ni söker hjälp med, samt ifall ni behöver rådgivning eller har några frågor. Vare sig ni vill expandera, minska verksamheten, behöver hjälp med bokföring för att starta eget, investera, eller bara få mer koll på dina siffror innan ett beslutstagande så är ni välkomna att komma i kontakt med oss. Spara tid och pengar med NORIAN, den personliga bokföringsbyrån i Sundbyberg.

  Fullständiga lösningar.

  Vi kan stå till tjänst när det gäller det mesta inom bokföring, redovisning, årsredovisningar, bokslut, deklarationer, kassaflödesanalyser eller ekonomitjänster. Vi erbjuder er fullständiga lösningar såväl som lösningar för mindre arbeten, både periodvis eller kontinuerligt. Vi hjälper i nuläget 2000 kunder inom alla branscher, och välkomnar alla företagsformer.

  Få rapporter levererat till er.

  NORIAN presenterar den relevanta informationen så att ni som företag eller organisation förstår era nuvarande siffror. Vi står också till tjänst gällande redovisning av moms och skatter för ert bolag, samt arbetsgivaravgifter till skatteverket. Kontakta NORIAN idag för att komma igång med din bokföring i Sundbyberg, eller besök vårt kontor så diskuterar vi era behov.

   

  Bokföring Sundbyberg

  Vi är din effektiva bokföringsbyrå.

   
   

  Norian är Sveriges ledande aktör för bokföring i Sundbyberg. Vi erbjuder er kvalitet och värde med våra lösningar, och hjälper företag och organisationer som söker effektiva bokföringstjänster. Oavsett om ni vill överföra all er bokföring i Sundbyberg, vare sig löpande, periodvis eller endast önskar få hjälp med delar utav er bokföring, kan vi på Norian med våra rikstäckande resurser erbjuda skräddarsydda lösningar som passar just er och ert företag.

  Vi vet bokföring kan vara krävande och ta lång tid. Därför har vi på Norian utvecklat fram processer som både är smarta och lönsamma för företag, oavsett storlek och behov. Hos Norian finner ni fort och smidigt det ni söker efter, processer som kommer att sköta er bokföring i Sundbyberg med gedigen metod. Tillsammans med er går vi igenom och diskuterar omfattningen och strategier skräddarsydda efter era behov, och kommer att erbjuda smarta lösningar som effektiviserar er verksamhet. Vi lyssnar på er, och vill ge er den bästa lösningen. Vi är personliga, och tror på en långsiktig relation med våra kunder.

  Om ni har ett företag i Sundbyberg är det tillfälle att kontakta oss på Norian. Vi hjälper och erbjuder våra tjänster till många företag som söker bokföring i Sundbyberg, allt från enskilda och privata företag till stora internationella organisationer. Som kund hos Norian tar vi oss an all er bokföring, så att ni kan fokusera på er verksamhet och det som bidrar till framgång.

  En modern bokföringsbyrå

  Norian är en förankrad bokföringsfirma i Sundbyberg. Vårt mål är att vara tidsenlig och moderna, och bidra till företag med framgångsrika ekonomitjänster. Vi på Norian är 600 anställda och hjälper 2000 kunder, nu är det din tur. Kontakta oss idag om du söker bokföring i Sundbyberg.

  VARFÖR NORIAN?


  Vår expertis.


  Enkelt & smart.


  Bra priser & hög kvalitet.


  Personligt & tillgängligt.