NORIAN News

 

Tillväxt och framtid
Bakom oss har vi år av tillväxt och trots den nuvarande lågkonjunkturen ser jag potential och många möjligheter till att fortsätta vår tillväxtresa, säger Jessica Lindgren, Country Head NORIAN Sverige.

Kundupplevelse

Tillväxt, utan växtvärk, är viktigt för mig. Jag vill att alla våra kunder alltid får en trygg och stabil leverans där vi kan hjälpa dem med att optimera processerna. Att vår leveransmodell även är skalbar innebär en flexibilitet där vi snabbt kan gasa och stötta våra kunder i deras egna tillväxtresa.

Även kundnöjdheten har ökat under åren vilket jag och mina kollegor är mycket tacksamma för eftersom det innebär att våra kunder upplever värde i vårt samarbete och i det vi erbjuder. Genom kundundersökningarna får vi värdefull feedback som vi använder för att fortsätta utveckla och förbättra oss och våra tjänster.

Rätt samt ordning och reda

Att vi levererar rätt och i tid är ett måste. För ett par år sedan valde vi att ISO-certifiera vårt kvalitetsledningssystem och det känns bra att årligen kunna ta emot det nya certifikatet som bevis på att vi gör ”rätt”.

Att ha kunskap i hur saker skall göras på rätt sätt är ett måste inom ekonomi och lön men för mig är även nästa steg i att göra arbetet på bästa och effektivaste sätt en viktig del av vår vardag. Vår framtida tillväxt skall inte innebära att vi kommer att ha flest anställda inom branschen utan för mig gör vi detta genom smartare processer.

NORIAN = Medarbetarkraft!

Förutom kunskapen, är vår största styrka utan tvekan vår medarbetarkraft. Den är stark, genuin och proaktiv. Här finns vi både för våra kunder och för varandra. Våra medarbetares engagemang är stort både för våra kunder och för NORIAN.

Att våra medarbetare ska göra sin röst hörd inom NORIAN är en självklarhet så därför gör vi årliga medarbetarundersökningar som vi därefter följer upp med målet om att hela tiden bli en bättre arbetsplats. Något alla uppskattar är att vi lägger stor vikt på att våra medarbetare har möjlighet att utvecklas.

Att vi dessutom kan skratta och har roligt tillsammans är ett stort plus. Vår målbild här på NORIAN i Sverige är tydlig – att med glädje vilja hjula in på kontoret på måndag morgon!

Det ser ljust ut

Att arbeta fokuserat och mot mål är inget vi bara gör internt utan vi ser gärna att vi, tillsammans med kunderna, sätter samman en roadmap för att nå deras målbild av hur den optimala ekonomi- eller löneprocessen ska se ut. Jag har starkt tilltro till att vi, med samsyn, tillsammans tar oss snabbare mot målet!

Jag är stolt och glad över de kunder vi arbetar tillsammans med och jag ser samarbetet som en viktig del av NORIANs framtid och vår fortsatta tillväxtresa.

Funderar du på outsourcing och ännu inte tagit steget?
Varmt välkommen ombord, att påbörja er egen tillväxtresa tillsammans med oss!

 

Social media:

Kontakta oss

NORIAN är en tjänsteleverantör inom redovisning, lön och automatisering med målet att leverera smartare, snabbare och bättre tjänster.

© 2022 NORIAN. All Rights Reserved. | Privacy Policy | Kontakt | Löfströms Allé 7, 172 66 Sundbyberg, Sverige | Powered by Sitea

Pic-text-kontakt@2x