NORIAN ACCOUNTING

Hjälp med Inkomstdeklaration?

Alla som bedriver en verksamhet måste rapporera verksamhetens årliga siffror till Skatteverket en gång per år och det sker med en inkomstdeklaration.

NORIAN sammanställer inkomstdeklarationen.

Du godkänner och signerar för att därefter skicka in den.

Vill du istället att NORIAN skickar in den efter ditt godkännande, så kan vi göra det elektroniskt.


Hjälp med inkomstdeklaration

Är deklarationen rätt ifylld? Har jag fått med alla avdrag? När ska deklarationen lämnas in? Vad händer om det blir fel?

Varje år ska företag redovisa sin verksamhet till Skatteverket. Redovisningen ska innehålla företagets inkomster samt hur mycket skatt som betalats under året. Deklarationen är den viktigaste redovisningen, och med en redovisningskonsult kan du vara säker på att det blir rätt. En felaktig deklaration kan innebära stor skada för ett företag, både ekonomiskt och affärsmässigt. Vi hjälper er att få in deklarationen i tid, och när eventuell skatt ska betalas.

Det kan vara svårt att hitta rätt bland Sveriges komplexa skatteregler. Skattereglerna ändras även från år till år. Näringsverksamhet, momsdeklaration, arbetsgivardeklaration - deklarationen är en djungel av olika uppgifter som ska samlas in vid olika tidpunkter på året. Olika bolag kräver även olika blanketter, det kan vara svårt att hitta vilka blanketter som gäller för just dig.


Företag, Föreningar & Enskilda Firmor

Oavsett om det är en enskild firma, aktiebolag, handelsbolag eller förening så hjälper vi dig med allt som rör deklarationen.

Vi ordnar blanketterna, vilka avdrag du har rätt till, ekonomisk rådgivning och de tidpunkter som gäller för just er. Deklaration för företag handlar främst om tre huvuddeklarationer: momsdeklaration, skattedeklaration och inkomstdeklaration.

De olika delarna har olika tidsbestämmelser. Inkomstdeklaration lämnas en gång per år, medans skattedeklaration kan lämnas både månadsvis, kvartalsvis och årsvis.

Momsdeklaration - För att få längst skattekredit är det nu årsvis moms den bästa metoden för företag som omsätter upp till en miljon per år. Har ditt företag kvartalsmoms kan vi hjälpa dig att byta till årsvis moms.

Avdrag - Bil och milersättning är populära avdrag, men visste du att du även kan göra avdrag om du använder din privata mobiltelefon i arbetet? Även kontorsutrustning så som möbler, datorer och fiber är avdrag du kan göra som enskild firma.


Fåmansföretag & 3:12 regler?

Det är mycket att hålla reda på - men en deklaration är mer än bara en redovisning.

Redovisningen visar även möjligheter och förbättringar som kan göras inom företaget. Vi hjälper dig med vilka avdrag du har rätt till, och kan även hjälpa med hur tex. Anställning av fler medarbetare ska finansieras. Med vår ekonomiska rådgivning kan vi hjälpa ert företag att utvecklas!


Hur byter jag till NORIAN?

Ordna accessbehörighet till bankkonto

Ordna accessbehörighet till Skatteverket. Vi hjälper dig att fylla i blanketten och det enda du behöver göra är att signera blanketten.

Tillgång till befintlig bokföring för innevarande år.

Senaste årsredovisningen och inkomstdeklarationen

Kopia på kundavtal

Kopia på leverantörsavtal

Om du redan idag har en redovisningsbyrå behöver du kontakta dem och informera om att vi på NORIAN har rätt att ha en direkt kommunikation med dem så du slipper prata om bokförings- och lönefrågor. Vi tar hand om det!

Smart, Simple & Profitable

Redo för framtidens ekonomitjänster?

Vi på NORIAN är marknadsledande inom robotisering av ekonomi- och lönetjänster. Det gör att vi kan erbjuda oslagbar kvalitét, pris och kompetens som säkerställer er konkurrensfördel på marknaden.